vrijdag 11 mei 2012

De laatste opdracht!

De meeste lezers van dit blog weten dat ik bezig ben met een ib/rt-opleiding. Gisterenavond ben ik begonnen met de laatste module: spraak- taalontwikkeling van het jonge kind. We mogen zelf een onderwerp kiezen voor de eindopdracht. Ik heb gekozen voor dysfatische ontwikkeling. De laatste cursusavond, 21 juni, moet ik daar een presentatie over geven. Vandaag heb ik contact gehad met Adriƫnne Vriens, de logopediste. Zij heeft me goede literatuur meegegeven. Dus ik kan aan de slag.

De eerste week als ib-er/rt-er zit erop. Een week vol met indrukken, nieuwe ervaringen, intensieve gesprekken. Ik heb het ervaren als een heel fijne week. Ik ga dit werk niet meer vergelijken met het doen van een groep. Dat heb ik zoveel jaren met ontzettend veel plezier gedaan. Het werk dat ik nu doe, is totaal anders. Dus moet ik het ook niet met elkaar vergelijken. Dit werk is gewoon ook heel leuk en doe ik ook met heel veel plezier.

Voor iedereen een fijn weekend!

2 opmerkingen:

  1. Het einde van je opleiding is dus in zicht Anita.
    Wauw!
    Ik wil je nog heel veel plezier en succes wensen maar geniet eerst lekker van je weekend!

    groetjes,
    Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben wel blij dat nu het eind in zicht komt. 21 Juni!!! Volgend schooljaar ga ik verder met de opleiding tot taalspecialist. Dat lijkt me ook een heel leuke cursus.

    Fijn weekend, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen