vrijdag 31 augustus 2012

Ouderavond groep 5 t/m 8

Op donderdagavond 30 augustus was de ouderavond voor de ouders van de leerlingen van groep 5 t/m 8. Na een gezellige inloop met een kopje thee of koffie verzorgde mijnheer Ron de inleiding van de avond.

Daarna werd aan de ouders gevraagd om van een krant een hoedje te vouwen.

Het hoedje hadden de ouders nodig bij de volgende activiteit die verzorgd werd door mijnheer Marc. Het spel heette: petje op, petje af. Mijnheer Marc stelde een vraag over het onderwijs. Als je dacht dat het antwoord waar was, zette je het hoedje op. Dacht je dat het antwoord niet waar was dan zette je het hoedje niet op.

De ouders speelden het spel enthousiast mee. Na het spel gingen de ouders de lokalen in. Daar mochten ze vragen bedenken en die schrijven op post-it blaadjes. Na 20 minuten ging iedereen weer terug naar de speelzaal. De blaadjes werden op grote vellen geplakt. Mijnheer Ron las de vragen voor die door hemzelf of door één van de leerkrachten werden beantwoord. De meeste vragen hadden betrekking op de nieuwe rekenmethode Wizwijs. Over een tijdje is er nog een ouderavond die helemaal in het teken zal staan van Wizwijs.
Rond 20.30 uur ging iedereen met een tevreden gevoel naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten